Zimní obuv pro náctileté dívky i elegantní dámy: Kde ji koupit?

Zatímco u oblečení může být zimní období poměrně prekérní situací, tak u obuvi existují desítky způsobů, čím se dobře inspirovat a zároveň dojít ke skloubení komfortu a pohodlí v teple, tak i elegantního vzhledu. Co si mohou vybrat mladé slečny a co pak ocení elegantní dámy?

Mladé generace milují jednoduché sněhule

Příslušníci nejmladších generací se v oblasti obuvi velice často ubírají směrem k nápadným vzorům a designům. Najdete tak desítky různých druhů s výrazně vyššími podrážkami, nebo bizardními úpravami vrchního materiálu. 

Sněhule jsou přitom nejoblíbenější, protože v sortimentu můžete najít jak již zmíněné vzory se spoustou zajímavých úprav, tak i mnohem jednodušší a elegantnější zpracování se semišovou úpravou nebo s imitací kožešiny. K takovým pak mnohdy sáhnou i dospělé dámy. 

zimni boty01_

Podobné sněhulím jsou pak běžné kotníkové boty. Ty jsou rozdílné především v tom, že nejsou tak robustní, ale designem dokáží být naprosto totožné. Jak sněhule, tak i kotníková obuv navíc nabízí podporu pro nárt a kotník, což se může na namrzlých chodnících a silnicích vždy hodit!

Dilema elegantních žen vyřeší kvalitní kozačky

Elegantní dámy pak mohou přes zimní měsíce lehce trpět, protože odchází období lehkých a společensky vytříbených lodiček, na které pravá dáma nedá nikdy dopustit. 

Čím pak lodičky nahradit? Odpověď je jednoduchá. Kvalitními kozačkami. 

zimni boty02

Ty jsou sice běžným druhem obuvi, ale především od vysoce kvalitních značek jejichž zástup najdete v obchodních domech jako Premium Outlet Prague Airport (naleznete na Pop.cz), přechází i takto obyčejný druh obuvi do elegantního kousku. Kozačky najdete v desítkách úprav od běžných kožených až po semišové či kožešinové. Stejně variabilní je i výběr vzorů podrážky, kdy se od rovné protiskluzové podrážky dostanete až ke klínům či dokonce jehlám. Kozačky navíc v kombinaci se zimním kabátem nabídnou pocit parádního pohodlí.

foto: picjumbo.com

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *