Co dát klukovi na Valentýna?

Měsíc nového roku je fuč a nejbližší událostí, která stojí za zmínku – teda kromě prázdnin, je Valentýn. Už máš dárek pro svého miláčka? Ne? Neva, čti dál. Máme pro tebe několik tipů, a co líp? Všechny jsou relativně levné, takže jak by řekla babička, ještě ti zbude na parádu. :-)

srdce

Plyšák

Že je to dětinské? A nechovají se snad kluci pořád jako děti? Zkus nenápadně zjistit, jaký byl jeho nejoblíbenější večerníček v dětství, nebo jaké Angrybirďák je mu nejsympatičtější, nebo vyber plyšáka podle toho, jak ti říká “medvídku”, “kočičko”. Uvidíš, bude jásat.

Šperk

Jasně, asi těžko mu budeš kupovat nějakou brož nebo náušnice. (I když, pokud má nastřelenou náušnici, proč nekoupit novou, co?) Ale i kluci rádi nosí prstýnky, řetízky a náramky. Sama určitě nejlíp víš, jaký styl se mu líbí. Obecně ale kluci mají rádi spíše silnější a výraznější kousky, které samozřejmě stojí více peněz. Pokud nemáš hodně peněz, kup stříbrný prstýnek, ty se dají pořídit poměrně levně. Jo a co když koupíš špatnou velikost? Schovej si účtenku, ať ho můžete jít vyměnit.

Hrnek

No jo, to je stará dobrá klasika, pije přece každý. Roztomilé hrnečky koupíš v domácích potřebách, keramických dílnách, na fleru a někdy i ve větších trafikách. Jen pozor, aby už podobný neměl doma. Můžeš být i kreativní a nechat na obyčejný hrnek nechat vytisknout vaši (nebo jen tvoji) fotku.

Čokoláda

I kluci jsou na sladké a sladká příležitost, jako je Valentýn, si žádá sladký dárek. Pohledej něco extra v prodejně s belgickými pralinkami. Klidně se odvaž a sáhni po neobvyklé kombinaci tabulkové čokolády, co třeba chilli? Pálivá jídla přece zvyšují sexuální apetit. :-)

Vlastní výtvorsrdce zamek

Kup zámek – ano klasický zámek na dveře, pak ho ponoř do červené barvy a vyryj do něj nebo na něj napiš hezkým písmem vaše jména. Co pak s tím? Až půjdete na procházku, najděte si nějaký plot na příjemném místě a tam na důkaz vaší lásky můžete tento zámek pověsit.

Když nic neseženeš, tak to neřeš. Vždycky můžeš vyrukovat s tím, že je to americký svátek, který neslavíš a že nejdůležitější přece je, že budete spolu.

Sandra Š.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *