Dubnové filmové novinky

Čas neuvěřitelně letí a tak tu máme další měsíc. A stejně jako každý měsíc, i tentokrát pro tebe frendka připravila několik filmových novinek. Tentokrát není v kinech premiér nijak hodně, ale i tak je z čeho vybírat, přesvědč se sama.

Když jdeš na rande s klukem, který je blázen do komiksů, nebo pokud jím jsi sama, jednoznačně musíš na film: Captain America: Návrat prvního Avengera. Je to pokračování úspěšných Avengers a po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Ale, pak se to jako vždy trochu zvrtne a tak se společně s Black Widow pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky.

kinoVšechny fanynky Justina zbystřete. Po dokumentárním filmu o skupině One Direction jde do kin snad ještě větší trhák s názvem: Justin Bieber’s Believe. Díky tomuto jedinečnému filmu, který nám poskytne intimní pohled na Justinovo vyprodané celosvětové turné ,,Believe”, uvidíme vizuálně ohromující show a uslyšíme jeho největší hity. Takže si v kině možná i zazpíváme a trsneme. Taky odhalíme zákulisí Justinových koncertů a nahlédneme do jeho života mimo jeviště. Což se za pár kaček vyplatí, ne? Tak už si koukej domluvit nějakou kámošku, která na to s tebou zajde. :-)

Pro fanoušky napínavých akčních thrilleru je v kinech film: 3 dny na zabití. V hlavní roli vystupuje Kevin Costner jako umírající agent tajné služby. Výměnou za experimentální lék, který mu může zachránit život, musí splnit ještě poslední úkol. Kdo ví, jak to celé dopadne?

Vášeň mezi řádky, to je název romantického filmíku, který vypráví  příběh utajené lásky jednoho z největších spisovatelů – Charlese Dickense. Ženatý autor mnoha legendárních románů se na vrcholu své kariéry v polovině 19. století zamiloval do mladší dívky. Možná se díky tomuto filmu dozvíme něco, co budeme moct zužitkovat ve škole. :-)

Dlouhá cesta dolů je bezvadná komedie, u které se pobavíme. Vypráví o čtyřech neznámých lidech, kterých se o silvestrovské noci potkají na střeše věžáku, oblíbeném místě sebevrahů a všichni tam jsou se stejným plánem. Místo toho aby skočili ale uzavřou dohodu, že zůstanou spolu a naživu minimálně do svatého Valentýna. A toho dne, kdy měl jejích život skončit, začne pro všechny nečekané dobrodružství, které všem znovu vrátí chuť žít.

Tak který je tvůj favorit tentokrát?

Sandra

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *