Jak si užít zábavu venku i v deštivém počasí

Pokud prší jeden dva dny, většinou to nikomu až tolik nevadí, ono také zavrtat se k televizi nebo počítači na celý den může mít své kouzlo. Jenže když už prší třeba celý týden, obvykle bychom raději vyrazili někam ven.

Ve městě samozřejmě není o vyžití ani za deštivého počasí nouze, bloumat po obchodech nebo mezi oblíbenými podniky můžeme i za deště. Ale co třeba na vesnici, na chatě nebo někde na táboře? V létě se totiž často právě v takových končinách nacházíme, a otázku co s volným časem je tak více než aktuální.
Výhodou letního deště je, že většinou není zima. Nebo alespoň ne taková, abychom se báli vystrčit nos. Tak co třeba udělat takovou malou párty v dešti? Sice se říká, že zdraví přináší zmoknutí za jarního deštíku, ale takový letní liják má také své kouzlo. Ovšem pokud nechceš zároveň vyhlásit soutěž miss mokré tričko, doporučujeme místo spodního prádla plavky :-)
Po takové párty je pak ideální, pokud se můžete uchýlit někam do tepla, nejlépe ke krbu, kde nejen nasušíte mokré svršky, ale užijete si i fajn pohodu. Jestli naopak vyrazíš do deště se svým klukem, ideální zakončení takového odpoledne může být v koupelně, mokří už jste, tak proč si nedat třeba ještě vanu ve dvou?

Do deště ale můžeš vyrazit i na krátkou procházku, postačí vybavit se módními gumáky a třeba retro pláštěnkou. Ono by možná i taková párty v pláštěnkách a gumácích možná stála za to :-) Nicméně pozor na sousedy, aby neměli při vašich tanečních kreacích pocit, že jste se v deštivém dni posilnili něčím jiným než čajem a Coca Colou a nenaprášili vás rodičům.

Zapi :-)

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *