Nový miláček žen útočí!!!

Možná je ti tato tvář povědomá a říkáš si, kde jsi ho jenom viděla Dobře si tento obličej zapamatuj! O tomto fešákovi s neobvyklým jménem ještě asi hodně uslyšíš.:) Představujeme ti Kita Haringtona, novou vycházející hvězdu filmového nebe.

Jeho nejznámější a průlomovou rolí je asi zatím role Jona Snowa ze seriálového fantasy hitu Hra o trůny z produkce HBO. Zaznamenat jsi ho ale mohla i v dramatu Stevena Speilberga Válečný kůň, který nedávno běžel v kinech.

Svým hereckým debutem ve Hře o trůny zaujal nejenom kritiku, která pěla chválu na skvělé zpracování knižní předlohy, ale především dívky a ženy všeho věku. Jeho líbivá tvářička spolu s hlubokýma čokoládovýma očima a veskrze kladnou rolí udělala své! A přitom Kit hercem být nechtěl. Toužil se stát kameramanem, válečným zpravodajem nebo novinářem. No, nebyla by ho za kamerou škoda?

Kit si o svém filmovém hereckém umění myslí své: „Myslím si, že jsem dobrý divadelní herec, i když hrát ve velkém filmovém nebo televizním filmu je super. Ale já prostě miluju divadlo. Mám rád nezávislé divadla v Londýně, ale i Royal Court, Soho nebo samozřejmě Národní divadlo. Kdybych mohl hrát v kterémkoli z nich, byl bych opravdu šťastný.“ Jeho sen se mu už částečně splnil. Zahrál si totiž roli Alberta Narracotta za produkce právě Národního divadla.

A jaké jsou Kitovy další touhy a co rád dělá ve volném čase? Rád by si zahrál ve filmu Ridleyho Scotta nebo Martina Scorceseho a jeho ideální rolí by pak byl Jindřich V. Kromě divadla a filmu rád čte podle jeho slov temné knihy, které nezahřejí ani nepobaví.

Určitě tě zajímá, jestli je tento krasavec zadaný. Asi tě potěší, že NENÍ! Kit randil se svou kolegyní ze Hry o trůny Emílií Clarke, ale už se s ní i stihl rozejít. K důvodu rozchodu říká jediné : „Bez komentáře!“ Není nad právé gentlemany, že?:-)

Pokud tě Kit Harington zaujal, můžeš se těšit na jeho filmy, které brzy půjdou do kin. Ještě tento rok se objeví v pokračování hororu Silent Hill: Zjevení vedle svého filmového otce ze Hry o trůny Seana Beana nebo v roli Arthura ve filmu Arthur a Lancelot spolu s Collinem Rarellem. Tento talentovaný hezoun se ve filmovém světě určitě neztratí!

Kristýna Dušková
Zdroj: www.kitharington.com
Zdroj foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Kit_Harington

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *